Ingredienser

0,500 kg Karrypande

0,500 kg Skinkek?d i tern eller strimler

0,250 kg Guler?dder i stave, Catering Engros 67772

0,200 kg R?dl?g i b?de

0,030 kg ?blegranulat

0,020 kg Kokosmel

1.5 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

SKINKEKØDSPANDE MED KARRY

Opskriftnr: 72-0134

Fremstilling
Skinkekød i tern eller strimler, blandes med Dekora Karrypande FB og de øvrige ingredienser.

Tilberedning
Retten brunes af i lidt fedtstof på en pande.

Tilsæt fløde, kokosmælk eller lignende og lad retten simre til kødet er gennemstegt og mørt.

Serveringsforslag
Kan serveres med stegte ris og og lun baguette.

Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Skinkekød 33%, sauce 33% (grøntsager (babymajs, paprika, black fungus svampe, gulerødder, bambusskud, løg), vand, MÆLKEPULVER, salt, modificeret majsstivelse (E 1422), krydderier (koriander, gurkemeje, chili, spidskommen, peber, ingefær, muskat, kommen), gelatine (svine), syre (E 260, E 330), stabilisatorer (E 412, E 415), konserveringsmidler (E 202, E 211)), friske gulerødder 17%, rødløg 13%, tørrede æbler 2%, kokosmel.

Go to Top