Ingredienser
2,500 kg Rustikke rodfrugter, frost
1,500 kg Andebryst m/skind
0,300 kg Dekora®Marilet Cognac
4.3 kg
Læg varer i kurv
COGNAC MARINERET ANDEBRYST PÃ BUND AF RUSTIKKE RODFRUGTER
Opskriftnr: 83-0365
Fremstilling
Skindet på andebrysterne krydssnittes, hvorefter de marineres i den afvejede mængde Dekora Marilet Cognac.
Rodfrugterne lægges i bunden af en ovnfast emballage, hvorpå de marinerede andebryster lægges.
Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175°C i ca. 25-35 min. eller til en kernetemperatur på 75°C.
Er ligeledes velegnet til kuglegrill.
Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres med kartofler og rødvinsauce.
Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Rodfrugter 58%, andebryster 35%, marinade 7% (rapsolie (delvis hærdet), krydderier (paprika, koriander, rosmarin, timian, enebær, merian), cognac, salt, sukker, krydderiekstrakt).