Ingredienser

2,500 kg Rustikke rodfrugter, frost

1,500 kg Andebryst m/skind

0,300 kg Dekora®Marilet Cognac

4.3 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

COGNAC MARINERET ANDEBRYST PÅ BUND AF RUSTIKKE RODFRUGTER

Opskriftnr: 83-0365

Fremstilling
Skindet på andebrysterne krydssnittes, hvorefter de marineres i den afvejede mængde Dekora Marilet Cognac.

Rodfrugterne lægges i bunden af en ovnfast emballage, hvorpå de marinerede andebryster lægges.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175°C i ca. 25-35 min. eller til en kernetemperatur på 75°C.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres med kartofler og rødvinsauce.

Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Rodfrugter 58%, andebryster 35%, marinade 7% (rapsolie (delvis hærdet), krydderier (paprika, koriander, rosmarin, timian, enebær, merian), cognac, salt, sukker, krydderiekstrakt).

Go to Top