Ingredienser

10,000 kg Grisek?d (16-18% fedt)

4,000 kg Isvand

1,000 kg S?nderjydsk Kryddermedister FB

15 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

S?NDERJYSK JULEMEDISTER

Opskriftnr: 26-0048

Fremstilling
K?det hakkes igennem 3 mm hulskiven. 3,5 kg k?d fyldes i lynhakkeren, tils?t 2 kg isvand og 1 kg S?nderjysk Kryddermedister FB.

Farsen lynes grundigt.

De resterende 2 kg isvand tils?ttes.

Det resterende k?d tils?ttes og det hele ?ltes godt.

Stopning
Farsen stoppes i grisetarme.

Tilberedning
Koges ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C.

Kan ligeledes steges p? en varm pande eller grill.

Serveringsforslag
Serveres f.eks. med hvide og brune kartofler med r?dk?l og sauce.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Grisek?d 67%, vand, HVEDEMEL, salt, krydderier (l?g, peber, alleh?nde), dextrose, krydderiekstrakt.

Go to Top