Ingredienser
10,000 kg Grisek?d (16-18% fedt)
4,000 kg Isvand
1,000 kg S?nderjydsk Kryddermedister FB
15 kg
Læg varer i kurv
S?NDERJYSK JULEMEDISTER
Opskriftnr: 26-0048
Fremstilling
K?det hakkes igennem 3 mm hulskiven. 3,5 kg k?d fyldes i lynhakkeren, tils?t 2 kg isvand og 1 kg S?nderjysk Kryddermedister FB.
Farsen lynes grundigt.
De resterende 2 kg isvand tils?ttes.
Det resterende k?d tils?ttes og det hele ?ltes godt.
Stopning
Farsen stoppes i grisetarme.
Tilberedning
Koges ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C.
Kan ligeledes steges p? en varm pande eller grill.
Serveringsforslag
Serveres f.eks. med hvide og brune kartofler med r?dk?l og sauce.
Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Grisek?d 67%, vand, HVEDEMEL, salt, krydderier (l?g, peber, alleh?nde), dextrose, krydderiekstrakt.