Ingredienser

2,000 kg Pasta, kogt

1,000 kg Okseinderl?r i tern eller strimler, u/fedt og sener

1,000 kg Skinkek?d i tern eller strimler

0,600 kg Butterdejsplader

0,500 kg Dekora Marilet ?l/urte

0,200 kg Koldt vand

0,020 kg Tendin Indasia (G23620)

5.32 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

PASTARET MED BUTTERDEJSL?G

Opskriftnr: 99-0004

Fremstilling
Tendin og koldt vand blandes og fyldes i en vakuumpose sammen med skinke- og oksek?d i tern eller strimler.

Posen vakuumlukkes og l?gges p? k?l (h?jst +5?C).

Posen med indhold vendes/masseres med j?vne mellemrum til k?det har optaget tendinlagen.

K?det marineres i den afvejde m?ngde Dekora Marilet ?l/urte, hvorefter det steges p? en varm pande uden fedtstof til en kernetemperatur p? 75?C.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Den kolde kogte pasta og k?det blandes og fyldes i en PET salgsbakke.

Til sidst l?gges der et l?g af butterdej over bakken.

Tilberedning
Bages i ovn ved 200?C i ca. 15-20 min. eller til butterdejen er gyldenbrun og k?det har en kernetemperatur p? 68?C.

Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres med blandet salat.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Kogt pasta 38%, skinkek?d 19%, oksek?dinderl?r 19%, butterdej 11%, marinade 9% (?l, (vand, bygmalt, humle ekstrakt), vegetabilsk olie, vand, salt, krydderurter, (l?g, sennep, timian, b?nneurt), tomat, hydrolyseret vegetabilsk protein, dextrose, m?lkeprotein, antioxidant (E 330, E 331), stabilisator (E 412, E 415), krydderiekstrakter, konserveringsmidler (E 202, E 211)), vand 4%, salt, sukker, konserveringsmiddel (E 262), antioxidanter (E 331, E 301).

Go to Top