Ingredienser

1,000 kg Pastinak, r

0,180 kg Bl?b

0,160 kg Dekora?Marilet Hvidl?g/Rosmarin

0,100 kg Blandede gr?nne salater.

0,070 kg Honning

0,050 kg Valn?dder

1.56 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

SALAT MED HVIDL?G/ROSMARIN MARINERET PASTINAK OG BL?B?R

Opskriftnr: 101-0047

Fremstilling
Pastinakkerne skr?lles og sk?res i tynde stave, som marineres i den afvejede m?ngde Dekora Marilet Hvidl?g/rosmarin.

De marinerede stave bages i ovnen ved 180?C i ca. 15 min. til de er gyldne og spr?de.

De let hakkede valn?dder ristes i honning p? panden til de er gyldne.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

De stegte pastinakker og ristede valn?dder vendes med den skyllede salat og bl?b?r.

Serveringsforslag
Kan serveres som tilbeh?r til alle typer k?d, fisk eller fjerkr?.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Pastinak 64%, bl?b?r 11%, marinade 10% (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (hvidl?g, rosmarin, persille, ingef?r, purl?g), salt, sukker, spinat), gr?nne salater 6%, honning 6%, VALN?DDER 3%.

Go to Top