Ingredienser
4,000 kg Skinkek?d u/fedt, sener og sv
0,400 kg Cherrytomater
0,400 kg Dekora?Marilet Gyros/Hvidl
0,200 kg R?dl?g i b?de
0,200 kg Squash
5.2 kg
Læg varer i kurv
GYROS/HVIDL?GSMARINERET SKINKEKABOBS
Opskriftnr: 71-0463
Fremstilling
Skinkek?det sk?res i store tern og marineres i den afvejede m?ngde Dekora Marilet Gyros/hvidl?g.
R?dl?gene sk?res i b?de, squashen sk?res i skiver og halveres evt. hvis de er for store i diameter.
S?t skiftevis k?d og gr?ntsager p? grillspyd.
Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 15-20 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C.
Kan ogs? steges p? en varm pande i ca. 3-4 min. p? hver side (4 sider).
Er ligeledes velegnet til grill og kuglegrill.
Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres med kold marineret kartoffelsalat og blandet salat.
Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Skinkek?d 76%, tomater 8%, marinade 8% (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (hvidl?g, persille, paprika, oregano, timian, peber), salt, krydderiekstrakter), r?dl?g 4%, squash 4%.