Ingredienser

4,000 kg Griseslag m/ sv

2,000 kg Grisem?rbrad, afpudset

0,400 kg Dekora?
Marilet Hvidl?g Oregano

6.4 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

PORCHETTA

Opskriftnr: 71-0629

Fremstilling
Griseslagene tilsk?res og trimmes for bugstrimmel og bl?d sv?r.

Det resterende sv?r ridses og slagene sm?res indvendigt med ca. halvdelen af den afvejede m?ngde Dekora Marilet Hvidl?g Oregano.

Grisem?rbraderne afpudses og marineres i den resterende del Dekora Marilet Hvidl?g Oregano.

De marinerede m?rbrad rulles inden i slagene og stegene sn?rres.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 120 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan serveres i en god burgerbolle med gr?n salat og lidt af stegeskyen.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Grisebryst 63%, grisem?rbrad 31%, marinade 6% (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (hvidl?g, oregano, rosmarin, persille), salt, sukker).

Go to Top