Ingredienser

3,000 kg Griselever, afpudset

3,000 kg Sp?k, kogt

2,500 kg Varm suppe

1,000 kg Fransk Fl?deleverpostej FB

0,500 kg Varm fl

10 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

FL?DELEVERPOSTEJ

Opskriftnr: 33-0098

Fremstilling
Sp?kket sk?res i stykker, og koges ved 80?C til det er m?rt ca. 35 min.

Leveren rensk?res og udvandes i koldt vand, hvorefter det hakkes igennem 3 mm hulskiven.

Sp?kket h?ldes i lynhakkeren sammen med krydderiblandingen.

Den varme suppe og fl?de tils?ttes gradvist.

Der k?res til en god emulsion er opn?et.

Til sidst tils?ttes griseleveren.

H?ldes i forme.

Bages f?r salg.

Tilberedning
Bages i en forvarmet ovn ved 170-190?C til en kernetemperatur p? 75?C (ca. 50-60 min.).

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Serveringsforslag
Anvendes som p?l?g.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 10% af det f?rdige produkt.
Griselever 33%, grisesp?k, suppe (afkog fra fedtet), FL?DE 6%, HVEDEMEL, SKUMMETM?LKSPULVER, salt, kartoffelstivelse, sukker, krydderier (l?g, peber, koriander, stabilisator (E 451), smagsforst?rker ( E 621), hydrolyseret vegetabilsk protein.

Go to Top