Ingredienser
3,000 kg Griselever, afpudset
3,000 kg Sp?k, kogt
2,500 kg Varm suppe
1,000 kg Fransk Fl?deleverpostej FB
0,500 kg Varm fl
10 kg
Læg varer i kurv
FL?DELEVERPOSTEJ
Opskriftnr: 33-0098
Fremstilling
Sp?kket sk?res i stykker, og koges ved 80?C til det er m?rt ca. 35 min.
Leveren rensk?res og udvandes i koldt vand, hvorefter det hakkes igennem 3 mm hulskiven.
Sp?kket h?ldes i lynhakkeren sammen med krydderiblandingen.
Den varme suppe og fl?de tils?ttes gradvist.
Der k?res til en god emulsion er opn?et.
Til sidst tils?ttes griseleveren.
H?ldes i forme.
Bages f?r salg.
Tilberedning
Bages i en forvarmet ovn ved 170-190?C til en kernetemperatur p? 75?C (ca. 50-60 min.).
Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.
Serveringsforslag
Anvendes som p?l?g.
Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 10% af det f?rdige produkt.
Griselever 33%, grisesp?k, suppe (afkog fra fedtet), FL?DE 6%, HVEDEMEL, SKUMMETM?LKSPULVER, salt, kartoffelstivelse, sukker, krydderier (l?g, peber, koriander, stabilisator (E 451), smagsforst?rker ( E 621), hydrolyseret vegetabilsk protein.