Ingredienser

5,200 kg Griselever, afpudset

4,800 kg Snitter u/sv

4,300 kg Grisek?d (8-10% fedt)

1,000 kg Piskefl

1,000 kg Varm suppe

0,650 kg Ardenner Pat? FB

0,170 kg Nitritsalt (DK40018)

0,120 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

17.24 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

FL?DELEVERP?LSE

Opskriftnr: 33-0094

Fremstilling
Griseleveren hakkes igennem 5 mm hulskiven.

Snitter og grisek?det koges m?rt til ca. 65?C.

K?det hakkes derefter igennem 5 mm hulskiven, og kommes op i lynhakkeren (varm) sammen med saltet, krydderiblandingen, fl?de og suppen.

K?res til en god emulsion er opn?et (ca. 40?C).

Til sidst tils?ttes det hakkede griselever.

Stopning
Farsen stoppes i Rotex Pantone fedtende 53/30 (T77142).

Kogning
Koges ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C.

Nedk?ling
Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 5% af det f?rdige produkt.
Grisek?d 33%, griselever 32%, grisek?dssnitter, FL?DE 6%, suppe (afkog fra k?d og fedt), salt, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), dextrose, krydderier (l?g, muskat, merian), kartoffelstivelse, hydrolyseret vegetabilsk protein, ?rtefibre, konserveringsmiddel (E 250).

Go to Top