Ingredienser
5,200 kg Griselever, afpudset
4,800 kg Snitter u/sv
4,300 kg Grisek?d (8-10% fedt)
1,000 kg Piskefl
1,000 kg Varm suppe
0,650 kg Ardenner Pat? FB
0,170 kg Nitritsalt (DK40018)
0,120 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)
17.24 kg
Læg varer i kurv
FL?DELEVERP?LSE
Opskriftnr: 33-0094
Fremstilling
Griseleveren hakkes igennem 5 mm hulskiven.
Snitter og grisek?det koges m?rt til ca. 65?C.
K?det hakkes derefter igennem 5 mm hulskiven, og kommes op i lynhakkeren (varm) sammen med saltet, krydderiblandingen, fl?de og suppen.
K?res til en god emulsion er opn?et (ca. 40?C).
Til sidst tils?ttes det hakkede griselever.
Stopning
Farsen stoppes i Rotex Pantone fedtende 53/30 (T77142).
Kogning
Koges ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C.
Nedk?ling
Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.
Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 5% af det f?rdige produkt.
Grisek?d 33%, griselever 32%, grisek?dssnitter, FL?DE 6%, suppe (afkog fra k?d og fedt), salt, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), dextrose, krydderier (l?g, muskat, merian), kartoffelstivelse, hydrolyseret vegetabilsk protein, ?rtefibre, konserveringsmiddel (E 250).