Ingredienser
3,000 kg Kartofler i skiver
1,600 kg Fl?de 38%
0,600 kg Koldt vand
0,150 kg Dekora®Hvid Sauce FB
0,030 kg Dekora?Porrer Hvidl
5.38 kg
Læg varer i kurv
FLÃDEBAGTE KARTOFLER MED PORRER OG HVIDLÃG
Opskriftnr: 91-0127
Fremstilling
Fløde, vand, Dekora Hvid Sauce FB og Dekora Porrer/Hvidløg blandes og koges op.
Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.
De skivede kartofler fordeles i ovn fast emballage og saucen hældes over.
Tilberedning
Varmes i en forvarmet ovn ved 175°C i ca. 30 min.
Serveringsforslag
Kan serveres til alle typer kød, fisk eller fjerkræ.
Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Kartofler 56%, FLÃDE 30%, vand, modificeret majsstivelse (E 1422), SKUMMETMÃLKSPULVER, gærekstrakt, salt, krydderier (løg, peber), stabilisator (E 415), antioxidant (E 330), porrer, hvidløg.