Ingredienser

4,000 kg Oksek?d (8-14% fedt)

3,500 kg Sp?k u/sv

2,500 kg Isvand

0,850 kg Frankfurterblanding FB nr. 563

0,100 kg Nitritsalt (DK40018)

10.95 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

OKSEGRILLER

Opskriftnr: 27-0382

Fremstilling
Oksek?d og sp?k hakkes hver for sig igennem 3 mm hulskiven og stilles i k?lerum.

Oksek?det kommes op i lynhakkeren og lynes t?rt nogle omgange, hvorefter Nitritsalt, Frankfurterblanding FB nr. 563, og 2/3 af isvandet tils?ttes.

N?r dette er lynet fint ud tils?ttes det hakkede sp?k og det resterende isvand.

Der lynes til en god emulsion er opn?et.

Sluttemperatur 12-14?C.

Stopning
Farsen stoppes i Grisetarme kal. 28/30 (DK99030).

T?rring
Ved 45?C i ca. 30 min.

Rygning
Ved 70?C i ca. 30 min. eller til ?nskede farve er opn?et.

Kogning
Ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 7,5% af det f?rdige produkt. 
Oksek?d 39%, grisesp?k, vand, salt, kartoffelstivelse, HVEDEMEL, VALLEPULVER, krydderier (peber, l?g, muskat, paprika, kardemomme), stabilisator (E 451), antioxidant (E 316), konserveringsmiddel (E 250).

Go to Top