Ingredienser
2,000 kg Pasta, kogt
0,500 kg Koldt vand
0,500 kg Oksek?d, hakket (10-12% fedt)
0,120 kg K?dsauce FB - Den Knaldgo'e
3.12 kg
Læg varer i kurv
PASTA MED K?DSAUCE
Opskriftnr: 97-0076
Fremstilling
Vandet bringes i kog.
Det hakkede oksek?d tils?ttes.
Lad det st? og sm?simre i ca. 10 min.
K?dsauce FB - Den Knaldgo'e tils?ttes under omr?ring.
Lad k?dsaucen st? og sm?koge et par min.
Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.
Den kogte pasta fyldes i salgsemballagen sammen med k?dsaucen.
Tilberedning
Varmes i en mikroovn 750W i ca. 2-3 min.
Serveringsforslag
Kan serveres med hvidl?gsflutes og blandet salat.
Ingredienser:
Kogt PASTA 70%, k?dsauce 30% (vand, oksek?d, krydderier (paprika, l?g, persille, hvidl?g, oregano, basilikum, peber), tomatpulver, salt, sukker, kartoffelstivelse, modificeret majsstivelse (E 1422), modificeret kartoffelstivelse (E 1412), guler?dder, hydrolyseret vegetabilsk protein, porrer, stabilisator (E 412), krydderiekstrakt).