Ingredienser

2,000 kg Pasta, kogt

0,500 kg Koldt vand

0,500 kg Oksek?d, hakket (10-12% fedt)

0,120 kg K?dsauce FB - Den Knaldgo'e

3.12 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

PASTA MED K?DSAUCE

Opskriftnr: 97-0076

Fremstilling
Vandet bringes i kog.

Det hakkede oksek?d tils?ttes.

Lad det st? og sm?simre i ca. 10 min.

K?dsauce FB - Den Knaldgo'e tils?ttes under omr?ring.

Lad k?dsaucen st? og sm?koge et par min.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Den kogte pasta fyldes i salgsemballagen sammen med k?dsaucen.

Tilberedning
Varmes i en mikroovn 750W i ca. 2-3 min.

Serveringsforslag
Kan serveres med hvidl?gsflutes og blandet salat.

Ingredienser:
Kogt PASTA 70%, k?dsauce 30% (vand, oksek?d, krydderier (paprika, l?g, persille, hvidl?g, oregano, basilikum, peber), tomatpulver, salt, sukker, kartoffelstivelse, modificeret majsstivelse (E 1422), modificeret kartoffelstivelse (E 1412), guler?dder, hydrolyseret vegetabilsk protein, porrer, stabilisator (E 412), krydderiekstrakt).

Go to Top