Ingredienser

4,000 kg Lammeculotte

0,400 kg Dekora?Marilet Hvidl?g/Rosmarin

0,300 kg Bacon i tern u/brusk, u/sv

0,200 kg Helbladet spinat

0,150 kg Tomater, solt?rrede

0,070 kg Gr?skarkerner

0,070 kg Pinjekerner

5.19 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

HVIDL?G/ROSMARIN MARINERET LAMMECULOTTE M/GR?SKARKERNER OG SPINAT

Opskriftnr: 81-0172

Fremstilling
Lammeculotten krydssnittes og der sk?res et kryds ned i culotten til fyld.

Bacon i tern, gr?skarkerner, pinjekerner, solt?rrede tomater i strimler og spinaten brunes let p? en varm pande.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Lammeculotterne marineres i den afvejede m?ngde Dekora Marilet Hvidl?g/Rosmarin.

Fyldes derefter med den afk?lede bacon blanding.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 180?C i ca. 25-30 min. eller til en kernetemperatur p? 68?C.

Lad stegen hvile ca. 10 min. f?r udsk?ring.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres med pastasalat.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Lammeculotte 77%, marinade 8% (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (hvidl?g, rosmarin, persille, ingef?r, purl?g), salt, sukker, spinat), bacon 6%, spinat 4%, solt?rrede tomater 3%, GR?SKARKERNER, PINJEKERNER.

Go to Top