Ingredienser
4,000 kg Lammeculotte
0,400 kg Dekora?Marilet Hvidl?g/Rosmarin
0,300 kg Bacon i tern u/brusk, u/sv
0,200 kg Helbladet spinat
0,150 kg Tomater, solt?rrede
0,070 kg Gr?skarkerner
0,070 kg Pinjekerner
5.19 kg
Læg varer i kurv
HVIDL?G/ROSMARIN MARINERET LAMMECULOTTE M/GR?SKARKERNER OG SPINAT
Opskriftnr: 81-0172
Fremstilling
Lammeculotten krydssnittes og der sk?res et kryds ned i culotten til fyld.
Bacon i tern, gr?skarkerner, pinjekerner, solt?rrede tomater i strimler og spinaten brunes let p? en varm pande.
Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.
Lammeculotterne marineres i den afvejede m?ngde Dekora Marilet Hvidl?g/Rosmarin.
Fyldes derefter med den afk?lede bacon blanding.
Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 180?C i ca. 25-30 min. eller til en kernetemperatur p? 68?C.
Lad stegen hvile ca. 10 min. f?r udsk?ring.
Er ligeledes velegnet til kuglegrill.
Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres med pastasalat.
Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Lammeculotte 77%, marinade 8% (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (hvidl?g, rosmarin, persille, ingef?r, purl?g), salt, sukker, spinat), bacon 6%, spinat 4%, solt?rrede tomater 3%, GR?SKARKERNER, PINJEKERNER.