Ingredienser

2,000 kg Nakkefilet, afpudset

0,200 kg Dekora?Marilet R?get Honning (G86490)

0,200 kg Gorgonzola

0,100 kg Bacon, stegt

0,050 kg L?g, i tern

2.55 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

HONNING MARINERET NAKKEFILET MED GORGONZOLA

Opskriftnr: 71-0651

Fremstilling
Nakkefileten deles p? langs og hver halvdel fl?kkes ud til et stort stykke, ca. 1? cm tyk over det hele.

K?det marineres i den afvejede m?ngde Dekora Marilet R?get Honning.

Det stegte bacon, l?g i tern og gorgonzola i bj?lker fordeles udover k?det, som rulles sammen og sn?res.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 35 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan serveres med bagt kartoffel og kryddersm?r.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Nakkefilet 78%, marinade 8% (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (l?g, peber, r?gede koriander, paprika), salt, honning, sukker, tang, krydderiekstrakt), GORGONZOLA 8%, stegt bacon 4%, l?g 2%.

Go to Top