Ingredienser
2,000 kg Nakkefilet, afpudset
0,200 kg Dekora?Marilet R?get Honning (G86490)
0,200 kg Gorgonzola
0,100 kg Bacon, stegt
0,050 kg L?g, i tern
2.55 kg
Læg varer i kurv
HONNING MARINERET NAKKEFILET MED GORGONZOLA
Opskriftnr: 71-0651
Fremstilling
Nakkefileten deles p? langs og hver halvdel fl?kkes ud til et stort stykke, ca. 1? cm tyk over det hele.
K?det marineres i den afvejede m?ngde Dekora Marilet R?get Honning.
Det stegte bacon, l?g i tern og gorgonzola i bj?lker fordeles udover k?det, som rulles sammen og sn?res.
Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 35 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C.
Er ligeledes velegnet til kuglegrill.
Serveringsforslag
Kan serveres med bagt kartoffel og kryddersm?r.
Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Nakkefilet 78%, marinade 8% (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (l?g, peber, r?gede koriander, paprika), salt, honning, sukker, tang, krydderiekstrakt), GORGONZOLA 8%, stegt bacon 4%, l?g 2%.