Ingredienser

10,000 kg Brystfl?sk u/ben og sv

2,000 kg Lagetilv?kst

0,200 kg R?gsmag ?ler?get Krydderi

12.2 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

KRYDRET BACONRULLE - R?GET/KOGT I GRIDMASTER

Opskriftnr: 52-0261

Spr?jtelage/kummelage
10,000 Kg Koldt vand
0,500 Kg Nitritsalt (DK40011)
0,400 Kg Kogesalt (DK99015)
0,500 Kg Schinkat 500 (I44010)

Fremstilling
Schinkat 500 og koldt vand r?res godt sammen, hvorefter salten tils?ttes.

Blandes godt, hvorefter der spr?jtes med en tilv?kst p? 20% af 2 gange.

Tumbles ca. 3000-3500 omgange 10 min. arbejde og 20 min. pause.

Til sidst krydres ydersiden af brystfl?sket, hvorefter det rulles sammen.

Stopning
Gridmaster formen fores med collagenfolie, hvori det rullede grisebryst l?gges. Collagenfolien lukkes omrkring grisebrystet og formen lukkes.

Varmebehandling
T?rring:
Ved 55?C i ca. 60 min.

Rygning:
Ved 65?C i ca. 45 min. eller til den ?nskede farve er opn?et.

Kogning: Ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C er opn?et.

Afk?les: Fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Serveringsforslag
Anvenes til p?l?g eller i burgerboller.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 15% af det f?rdige produkt.
Til 100 g f?rdigvare er anvendt:
Grisebryst 96 g, vand 17 g, salt 2,5 g, laktose, r?gede koriander dextrose, stabilisatorer (E 450, E 451), fortykningsmiddel (E 407), antioxidant (E 301), smagsforst?rker (E 621), krydderiekstrakter, konserveringsmiddel (E 250).

Go to Top