Ingredienser

4,000 kg Skinkeschnitzler

0,400 kg Dekora?Marilet Hvidl?g/Rosmarin

0,200 kg Ost, revet. Karolines K?kken/Butik

0,130 kg Krydderpanade Vario

4.73 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

HVIDL?G/ROSMARIN GRATINERET SKINKESCHNITZEL

Opskriftnr: 73-0236

Fremstilling
Dekora Marilet Hvidl?g/rosmarin blandes med den afvejede m?ngde Krydderpanade Vario.

Blandingen fyldes ovenp? skinkeschnitzlerne, som til sidst drysses med revet ost.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn over vandbad ved 175?C til en kernetemperatur p? 68?C.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres med bagt gr?ntsagsmos.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Skinkeschnitzel 85%, marinade 8% (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (hvidl?g, rosmarin, persille), salt, sukker, spinat), OST 4%, rasp (HVEDEMEL, g?r, salt), salt, krydderier (paprika, l?g, peber), krydderiekstrakter, M?LKEPROTEIN, antioxidant (E 330).

Go to Top