Ingredienser

4,000 kg Nakkefilet, afpudset

0,600 kg Ost, revet

0,400 kg Dekora?Marilet Tomat & oregano

0,300 kg Chorizop?lse i skiver

0,200 kg Tomater, solt?rrede

5.5 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

TOMAT/OREGANO MARINERET NAKKEPLANKE MED CHORIZO OG OST

Opskriftnr: 71-0632

Fremstilling
De afpudsede nakkefiletter fl?kkes p? langs i cirka 2 cm. tykkelse (ca 400 g).

Den revede ost blandes med den afvejede m?ngde Dekora Marilet Tomat/oregano og kommes ovenp? stykkerne af nakkefilet.

Chorizop?lse i skiver og solt?rrede tomater ligges p? toppen.

Nakkefileten foldes og holdes sammen med tandstikker s? fyldet er synligt.

Stegen kan til sidst sn?res som en sko med r?d/hvid snor.

Pyntes evt. af med t?rret persille.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 25-30 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan serveres med en bagte kartofler, kryddersm?r og ?rstidens gr?nt.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Nakkefilet 73%, OST 11%, marinade 7% (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (tomat, l?g, oregano, chili, basilikum, peber), salt, dextrose, hydrolyseret vegetabilsk protein, krydderiekstrakt), chorizop?lse 5%, solt?rrede tomater 4%.

Go to Top