Ingredienser

10,000 kg Grisek?d (16-18% fedt)

4,300 kg Isvand

14.3 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

SUPERBEST JULEMEDISTER

Opskriftnr: 26-0128

Fremstilling
K?det hakkes igennem 3 mm hulskiven. Ca. halvdelen af k?det kommes i lynhakkeren, 2/3 del af isvandet og 1 ps. SuperBest Julemedister tils?ttes. Der lynes grundigt til en god emulsion er opn?et. Det resterende isvand samt det resterende k?d tils?ttes, og det hele mixes godt til det er j?vnt fordelt i massen.

Stopning
Farsen stoppes i grisetarme 28/30.

Tilberedning
Medisteren koges i ca. 15 min. ved 80?C eller steges i fedtstof p? en varm pande til en kernetemperatur p? 75?C.

Serveringsforslag
Kan serveres med brunede kartofler og lun r?dk?l.

Ingredienser:
Grisek?d 65%, vand 28%, kartoffelstivelse, salt, krydderier (l?g, peber, muskat, kanel, nellike), dextrose, antioxidant (E 331), hydrolyseret vegetabilsk protein,krydderiekstrakt (appelsin).

Go to Top