Ingredienser

7,000 kg Grisek?d (16-18% fedt)

3,000 kg Grisek?d (8-12% fedt)

0,300 kg RFB L?gspegep?lse

0,250 kg Profrisk Optimal, Flydende (I67970)

0,100 kg Nitritsalt (DK40018)

0,006 kg BESSASTART? Starterkulturen (M8920)

10.656 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

SM?RBAR L?GP?LSE OPTIMAL

Opskriftnr: 15-0024

Fremstilling
K?det sk?res i passende stykker og blandes godt med RFB L?gspegep?lse, BESSASTART? Starterkulturen og nitritsaltet.

Blandingen hakkes gennem 3 mm hulskiven.

Til sidst mixes Profrisk Optimal i, s? det bliver j?vnt fordelt i farsen.

Stopning
Farsen stoppes i Faser N klar, kal. 53/25, Hjemmelavet l?gp?lse (T48505).

Modning/rygning
P?lserne modnes ved 20?C og en luftfugtighed p? ca. 90% r.F. i et d?gn, hvorefter de ryges 1-2 dage ved en temperatur p? 18?C.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 10% af det f?rdige produkt.
Til 100 g f?rdigvare er anvendt:
Grisek?d 105 g, salt, dextrose, krydderier (l?g, peber, chili), surhedsregulerendemidler (E 325, E 262), LAKTOSE, hydrolyseret vegetabilsk protein, antioxidanter (E 300, E 330), starterkultur, konserveringsmiddel (E 250).

Go to Top