Ingredienser
10,000 kg Koldt vand
2,000 kg Skinkek?d i tern, kogt
1,200 kg Fl
1,000 kg Mulligatawny Suppe (Karry)
14.2 kg
Læg varer i kurv
MULLIGATAWNY SUPPE MED SKINKE
Opskriftnr: 95-0020
Fremstilling
Alle ingredienserne blandes og bringes derefter i kog.
Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.
Tilberedning
Varmes i en gryde eller i mikroovn.
Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres med baguette.
Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 10% af det f?rdige produkt.
Vand, skinkek?d (kogt) 16%, FL?DE, krydderier (l?g, porrer, paprika, gurkemeje, hvidl?g, chili, koriander), modificeret majsstivelse (E 1422), salt, M?LKEPULVER, g?rekstrakt, tomatpulver, palmefedt (delvis h?rdet), stabilisatorer (E 451, E 450), antioxidant (E 330), emulgator (E 471), krydderiekstrakt.