Ingredienser

0,600 kg Fl?de 38%

0,500 kg Oksek?d i strimler eller tern u/fedt og sener

0,200 kg Koldt vand

0,170 kg Paprika i strimler, syltede

0,130 kg Dekora?Paprika Sauce FB

1.6 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

OKSEGRYDE MED PAPRIKASAUCE

Opskriftnr: 97-0091

Fremstilling
Oksek?d i tern eller strimler brunes i en gryde.

N?r k?det er brunet af, tils?ttes paprika, syltede i strimler.

Vand, fl?de og Dekora Paprika Sauce FB blandes og kommes op i gryden.

Lad retten simre under l?g ved svag varme til oksek?det er gennemstegt og m?rt.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Tilberedning
Varmes i en gryde eller mikrob?lgeovn.

Serveringsforslag
Kan serveres som middagsret sammen med kartofler eller ris og ?rstidens gr?nt.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 10% af det f?rdige produkt.
Paprikasauce 65% (FL?DE, vand, maltodextrin, krydderier (paprika, l?g, peber), modificeret majsstivelse (E 1422), hydrolyseret vegetabilsk protein, tomatpulver, salt, sukker, stabilisator (E 415), krydderiekstrakt), oksek?d 34%, paprika syltede.

Go to Top