Ingredienser
4,000 kg Andel?r m/overl
0,350 kg Abrikoser, t?rrede
0,100 kg L?g i ringe og skiver, T?rrede (E7060)
0,050 kg Kokosmel
0,040 kg Dekora®Marilet California
0,010 kg Dekora?Grillkrydderi Antisaft
4.55 kg
Læg varer i kurv
ABRIKOS OG KOKOS FYLDT ANDELÃ R
Opskriftnr: 85-0137
Fremstilling
Overlåret på andelåret udbenes og fyldes med en blanding af tørrede løg i ringe eller skiver, kokosmel, Dekora Marilet California og fint hakkede tørrede abrikoser.
De fyldte andelår snøres eller lukkes med kødnåle, hvorefter de drysses med Dekora Grillkrydderi Antisaft.
Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175°C i ca. 35 min. eller til en kernetemperatur på 75°C.
Er ligeledes velegnet til kuglegrill.
Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres med bagte æbler, rødløg, kartofler og appelsinsauce.
Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Andelår 88%, tørrede abrikoser 8%, tørrede løg 2%, kokosmel, marinade (rapsolie (delvis hærdet), dextrose, krydderier (løg, peber, muskat, paprika, chili, porre), salt, hydrolyseret vegetabilsk protein, krydderiekstrakter), salt, krydderier (paprika, koriander, peber, løg, muskat, hvidløg), dextrose, hydrolyseret vegetabilsk protein, krydderiekstrakt.