Ingredienser

4,000 kg Andel?r m/overl

0,350 kg Abrikoser, t?rrede

0,100 kg L?g i ringe og skiver, T?rrede (E7060)

0,050 kg Kokosmel

0,040 kg Dekora®Marilet California

0,010 kg Dekora?Grillkrydderi Antisaft

4.55 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

ABRIKOS OG KOKOS FYLDT ANDELÅR

Opskriftnr: 85-0137

Fremstilling
Overlåret på andelåret udbenes og fyldes med en blanding af tørrede løg i ringe eller skiver, kokosmel, Dekora Marilet California og fint hakkede tørrede abrikoser.

De fyldte andelår snøres eller lukkes med kødnåle, hvorefter de drysses med Dekora Grillkrydderi Antisaft.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175°C i ca. 35 min. eller til en kernetemperatur på 75°C.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres med bagte æbler, rødløg, kartofler og appelsinsauce.

Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Andelår 88%, tørrede abrikoser 8%, tørrede løg 2%, kokosmel, marinade (rapsolie (delvis hærdet), dextrose, krydderier (løg, peber, muskat, paprika, chili, porre), salt, hydrolyseret vegetabilsk protein, krydderiekstrakter), salt, krydderier (paprika, koriander, peber, løg, muskat, hvidløg), dextrose, hydrolyseret vegetabilsk protein, krydderiekstrakt.

Go to Top