Ingredienser

7,000 kg Varm suppe

5,750 kg Griselever, afpudset

4,250 kg Sp?k, kogt

2,000 kg Luksus Leverpostejblanding FB

19 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

LEVERPOSTEJ - BAGT

Opskriftnr: 33-0051

Fremstilling
Sp?kket sk?res i sm? stykker, og koges ved 80?C til det er m?rt, ca. 35 min.

Leveren rensk?res, og udvandes i koldt vand.

Leveren og det kogte sp?k hakkes igennem 3 mm hulskiven og blandes med Luksus Leverpostejblanding FB.

Suppen tils?ttes af 2-3 gange under kraftig omr?ring.

H?ldes i forme.

Skal varmebehandles f?r salg.

Bagning
Bages i vandbad ved ca. 170-190?C til en kernetemperatur p? 75?C. (50-60 min.).

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Serveringsforslag
Kan anvendes til p?l?g, s?vel kold som varm.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 10% af det f?rdige produkt.
Griselever 34%, suppe (afkog fra fedtet), grisesp?k, HVEDEMEL, SKUMMETM?LKSPULVER, salt, krydderier (l?g, peber), kartoffelstivelse, stabilisator (E 451), dextrose, SOJAPROTEIN, LAKTOSE, hydrolyseret vegetabilsk protein.

Go to Top