Ingredienser

0,900 kg Flutes

0,750 kg Tomater i skiver

0,600 kg Koldt vand

0,600 kg Oksek?d, hakket (10-12% fedt)

0,240 kg Ost, revet

0,140 kg K?dsauce - Den Knaldgoe

3.23 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

GRATINERET FLUTES MED K?DSAUCE OG TOMAT

Opskriftnr: 105-0037

Fremstilling
Det hakkede oksek?d svitses i en gryde, vand og K?dsauce FB ? Den Knaldgo'e tils?ttes under omr?ring.

Lad k?dsaucen st? og sm?koge et par min.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Flutes deles p? langs hvorefter de sm?res med k?dsauce.

Tomater i skiver fordeles p? flutene, som til sidst drysses med revet ost.

Tilberedning
Bages i en forvarmet ovn ved 200?C i ca. 8-10 min.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Ingredienser:
K?dsauce 41% (oksek?d, vand, krydderier (paprika, l?g, persille, hvidl?g, oregano, basilikum, peber), tomatpulver, salt, sukker, kartoffelstivelse, modificeret majsstivelse (E 1422), modificeret kartoffelstivelse (E 1412), guler?dder, hydrolyseret vegetabilsk protein, porrer, stabilisator (E 412), krydderiekstrakt), FLUTES 28%, tomat 23%, OST 7%.

Go to Top