Ingredienser
2,000 kg Kalvecuvette
0,450 kg Firenze mix
0,200 kg Dekora?Marilet Tomat & oregano
0,150 kg Porrer, snittet
2.8 kg
Læg varer i kurv
TOMAT/OREGANO MARINERET FYLDT KALVECUVETTE
Opskriftnr: 75-0583
Fremstilling
Firenze mix og snittede porrer blandes med den afvejede m?ngde Dekora Marilet Tomat/oregano.
Kalvecuvetterne afpudses og fedtet ridses i harlekintern.
Der laves en lomme foroven hvori de marinerede gr?ntsager fyldes.
Kan evt. lukkes med et par tandstikker.
Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 40-45 min. eller til en kernetemperatur p? 58?C.
Lad stegen hvile i ca. 10 min. f?r udsk?ring.
Er ligeledes velegnet til kuglegrill.
Serveringsforslag
Kan serveres med frisk pasta og tomatsauce.
Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Kalvecuvette 72%, gr?ntsager 21% (porre, peberfrugt, squash, r?dl?g), marinade 7% (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (tomat, l?g, oregano, chili, basilikum, peber), salt, dextrose, hydrolyseret vegetabilsk protein, krydderiekstrakt).