Ingredienser

2,000 kg Kalvecuvette

0,450 kg Firenze mix

0,200 kg Dekora?Marilet Tomat & oregano

0,150 kg Porrer, snittet

2.8 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

TOMAT/OREGANO MARINERET FYLDT KALVECUVETTE

Opskriftnr: 75-0583

Fremstilling
Firenze mix og snittede porrer blandes med den afvejede m?ngde Dekora Marilet Tomat/oregano.

Kalvecuvetterne afpudses og fedtet ridses i harlekintern.

Der laves en lomme foroven hvori de marinerede gr?ntsager fyldes.

Kan evt. lukkes med et par tandstikker.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 40-45 min. eller til en kernetemperatur p? 58?C.

Lad stegen hvile i ca. 10 min. f?r udsk?ring.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan serveres med frisk pasta og tomatsauce.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Kalvecuvette 72%, gr?ntsager 21% (porre, peberfrugt, squash, r?dl?g), marinade 7% (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (tomat, l?g, oregano, chili, basilikum, peber), salt, dextrose, hydrolyseret vegetabilsk protein, krydderiekstrakt).

Go to Top