Ingredienser

0,500 kg Grisem?rbrad, afpudset

0,500 kg Svampepande

0,250 kg Champignon, frisk

0,250 kg R?dl?g i b?de

0,050 kg Bacon i tern, stegt

1.55 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

MØRBRADPANDE MED SVAMPE

Opskriftnr: 72-0133

Fremstilling
Svinemørbrad i skiver blandes med Svampepande, champignon i kvarte og rødløg i både.

Retten pyntes til sidst af med den stegte bacon.

Tilberedning
Retten brunes af i lidt fedtstof på en pande.

Tilsæt fløde eller lignende og lad retten simre til kødet er gennemstegt og mørt.

Serveringsforslag
Kan serveres medd brassede kartofler og grøn salat.

Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Svinemørbrad 32%, sauce 32% (vand, grøntsager (champignon, løg), rapsolie, MÆLKEPULVER, hydrolyseret vegetabilsk protein, salt, modificeret majsstivelse (E 1422), gelatine (svine), syre (E 260, E 330) stabilisatorer (E 412, E 415), konserveringsmidler (E 202, E 211), smøraroma), friske champignon 16%, rødløg 16%, stegt bacon 3%.

Go to Top