Ingredienser
0,500 kg Grisem?rbrad, afpudset
0,500 kg Svampepande
0,250 kg Champignon, frisk
0,250 kg R?dl?g i b?de
0,050 kg Bacon i tern, stegt
1.55 kg
Læg varer i kurv
MÃRBRADPANDE MED SVAMPE
Opskriftnr: 72-0133
Fremstilling
Svinemørbrad i skiver blandes med Svampepande, champignon i kvarte og rødløg i både.
Retten pyntes til sidst af med den stegte bacon.
Tilberedning
Retten brunes af i lidt fedtstof på en pande.
Tilsæt fløde eller lignende og lad retten simre til kødet er gennemstegt og mørt.
Serveringsforslag
Kan serveres medd brassede kartofler og grøn salat.
Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Svinemørbrad 32%, sauce 32% (vand, grøntsager (champignon, løg), rapsolie, MÃLKEPULVER, hydrolyseret vegetabilsk protein, salt, modificeret majsstivelse (E 1422), gelatine (svine), syre (E 260, E 330) stabilisatorer (E 412, E 415), konserveringsmidler (E 202, E 211), smøraroma), friske champignon 16%, rødløg 16%, stegt bacon 3%.