Ingredienser

6,000 kg Oksek?d (8-10% fedt)

2,200 kg Oksetalg

1,800 kg Koldt vand

0,180 kg Superbinder R

0,100 kg Nitritsalt (DK40018)

0,080 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

0,060 kg Bockwurst

0,020 kg Fortex?Flydende Hvidl?g (I42050)

10.44 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

OKSEGRILLP?LSE

Opskriftnr: 29-0006

Fremstilling
Oksetalg hakkes igennem 3 mm hulskiven og stilles p? k?l.

Oksek?det hakkes igennem 3 mm hulskiven og under tils?tning af Superbinder R?d alt saltet samt koldt vand lynes dette sammen til en bindefars.

Krydderierne tils?ttes sammen med oksetalg og der lynes indtil en ensartet masse er opn?et.

Sluttemperatur p? 12-14?C.

Stopning
Massen stoppes i Lammetarme kal. 22/24 (DK99033) og afdrejes i passende l?ngde.

T?rring
Ved 50?C i ca. 20 min.

Rygning
Ved 70?C i ca. 35 min. eller til ?nskede farve er opn?et.

Kogning
Ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 7,5% af det f?rdige produkt.
Oksek?d 62%, oksetalg 19%, vand, salt, kartoffelstivelse, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), stabilisator (E 451), dextrose, krydderier (chili, peber, ingef?r, muskatblomme, persille, kommen, fenikel, tomat), maltodextrin, glucosesirup, hydrolyseret vegetabilsk protein, krydderiekstrakter, fortykningsmidler (E 415, E 412), antioxidant (E 300), konserveringsmiddel (E 250). I naturtarm.

Go to Top