Ingredienser

0,400 kg Brunsauce (G83980) F?rdiglavet

0,350 kg Okseinderl

0,020 kg L?g i b?de

0.77 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

BANKEK?D

Opskriftnr: 97-0099

Fremstilling
Den brune sauce laves efter anvisningen p? posen eller opskrift 95-0040 og afk?les.

Okseinderl?ret sk?res i skiver og bankes let.

Den kolde sauce l?gges i bunden af en ovnfast emballage hvorp? okseskiverne l?gges og l?g og laurb?rblade kommes ved.

Tilberedning
Kunden kommer bakken ind i stegeposen og lukker den med den medf?lgende strip.

Steges i en forvarmet ovn ved 160?C i ca. 60 min.

Serveringsforslag
Kan serveres som middagsret med kartoffelmos og ?rstidens gr?nt.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 10% af det f?rdige produkt.
Til 100 g f?rdigvare er anvendt:
Brunsauce 58 g (M?LK, maltodextrin, modificeret majsstivelse (E 1422), hydrolyseret vegetabilsk protein, salt, oksebouillion, sukker, farvestof (E 150c), krydderier (peber, l?g), stabilisator (E 415)), okseinderl?r 50 g, l?g 3 g, laurb?r.

Go to Top