Ingredienser
6,500 kg Varm suppe
6,000 kg Griselever, afpudset
4,500 kg Sp?k, kogt
2,250 kg Leverpostejblanding FB nr. 10501
19.25 kg
Læg varer i kurv
LEVERPOSTEJ
Opskriftnr: 33-0062
Fremstilling
Sp?kket koges ved 80?C til det er m?rt ca. 30-45 min.
Leveren rensk?res og udvandes i koldt vand.
Leveren og det kogte sp?k wulffes gennem 3 mm hulskiven og blandes med hj?lpestofblandingen.
Suppen tils?ttes af 2-3 gange under kraftig omr?ring, og massen ?ltes godt.
H?ldes i alu-forme.
Skal varmebehandles f?r salg.
Bagning
Bages i vandbad ved ca. 160-180?C til en kernetemperatur p? 75?C (50 min. - 1 time).
Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.
Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 10% af det f?rdige produkt.
Griselever 35%, sp?k, suppe (afkog fra fedtet), HVEDEMEL, dextrose, salt, krydderier (l?g, peber), SKUMMETM?LKSPULVER, hydrolyseret vegetabilsk protein, antioxidanter (E 331, E 330), SOJAPROTEIN, stabilisator (E 451).