Ingredienser

6,500 kg Varm suppe

6,000 kg Griselever, afpudset

4,500 kg Sp?k, kogt

2,250 kg Leverpostejblanding FB nr. 10501

19.25 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

LEVERPOSTEJ

Opskriftnr: 33-0062

Fremstilling
Sp?kket koges ved 80?C til det er m?rt ca. 30-45 min.

Leveren rensk?res og udvandes i koldt vand.

Leveren og det kogte sp?k wulffes gennem 3 mm hulskiven og blandes med hj?lpestofblandingen.

Suppen tils?ttes af 2-3 gange under kraftig omr?ring, og massen ?ltes godt.

H?ldes i alu-forme.

Skal varmebehandles f?r salg.

Bagning
Bages i vandbad ved ca. 160-180?C til en kernetemperatur p? 75?C (50 min. - 1 time).

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 10% af det f?rdige produkt.
Griselever 35%, sp?k, suppe (afkog fra fedtet), HVEDEMEL, dextrose, salt, krydderier (l?g, peber), SKUMMETM?LKSPULVER, hydrolyseret vegetabilsk protein, antioxidanter (E 331, E 330), SOJAPROTEIN, stabilisator (E 451).

Go to Top