Ingredienser

7,500 kg Varm suppe

6,500 kg Griselever, afpudset

6,000 kg Sp?k, kogt

1,600 kg Daglig Leverpostejblanding FB

21.6 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

DAGLIG LEVERPOSTEJ - BAGT

Opskriftnr: 33-0001

Fremstilling
Sp?k sk?res i sm? stykker, og koges ved 80?C.

Leveren rensk?res og udvandes i koldt vand.

Leveren og det kogte sp?k hakkes igennem 3 mm hulskiven og blandes med hj?lpestofblandingen.

Suppen tils?ttes af 2-3 gange under kraftig omr?ring.

H?ldes i alu-forme.

Bagning
Bages i vandbad ved ca. 160-180?C til en kernetemperatur p? 75?C (50-60 min.).

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 10% af det f?rdige produkt.
Griselever 33%, sp?k, suppe (afkog fra fedtet), kartoffelstivelse, HAVREGRYN, salt, krydderier (SENNEP, l?g, peber, muskat), dextrose.

Go to Top