Ingredienser

1,000 kg Koldt vand

0,500 kg Tendin-kogt kalkunk

0,300 kg X-tra Majs (dybfrost fra butik)

0,200 kg Coop r?de kidneyb?nner (fra butik)

0,200 kg Hackso (I53000)

0,200 kg X-tra Pizzatopping (fra butik)

2.4 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

CHILI CON CARNE MED KALKUNK?D (TD)

Opskriftnr: 020-98003

Fremstilling
Vandet bringes i kog, det Tendin-kogte kalkunk?d hakkes igennem 5 mm skiven, tils?ttes og det hele koges i ca. 2 min.

Hackso tils?ttes under omr?ring og k?dsaucen skal sm?koge et par minutter.

Til sidst tils?ttes de afdryppede b?nner og majs og sovsen koges yderligere et par minutter under forsigtig omr?ring.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Tilberedning hos forbruger
K?dsaucen varmes i en gryde ved svag varme.

Serveringsforslag
Serveres f.eks. med kartoffelmos eller pasta.

Ingredienser:
Vand 42%, neutralmarineret kalkunk?d 21% (kalkun 18%, vand, salt, sukker, konserveringsmiddel (E 262), antioxidanter (E 331, E 301)), majs 12,5%, kidney b?nner 8%, pizzatopping 8% (mozzarella 4% (M?LK, salt, m?lkesyrekultur, ostel?be), smelteprodukt (vand, veg. olie, m?lkeprotein, kartoffelstivelse, farvestof (E 160a), smeltesalte (E 331, E 339), surhedsregulerende middel (E 270)), kartoffelstivelse), krydderier (tomat, l?g, hvidl?g, SELLERI, chili), smagsforst?rker (E 621), M?LKESUKKER, salt, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), kartoffelstivelse, krydderiekstrakter. KOGT.

Behandling
H?ndtering af det varmebehandlet Tendin-kogte fjerkr? skal foreg? adskilt fra h?ndteringen af r?t k?d.

Dessinnr.
I53002: Hackso 1kg/ps Dessinnr. 114292
Coop R?de kidneyb?nner Dessinnr. 102446
X-tra Pizzatopping Dessinnr. 659156
X-tra maj, dybfrost Dessinnr. 672134

PLU nr
205222-9

Go to Top