Ingredienser

0,500 kg Perlespelt, kogt

0,100 kg Dekora?Sambalsauce Chili Soja Light

0,100 kg Salatost i tern

0,080 kg For?rsl?g, skiver

0,080 kg Tomater, solt?rrede i olie, dr?net

0,050 kg Oliven, sorte, u/sten

0.91 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

PERLESPELT SALAT MED OLIVEN OG SALATOST

Opskriftnr: 101-0043

Fremstilling
Kogt perlespelt blandes med den afvejede m?ngde Dekora Sambalsauce Chili Soja Light.

Derefter iblandes de ?vrige indgredienser.

Gem lidt snittet for?rsl?g, der til sidst drysses p? toppen.

Serveringsforslag
Kan serveres som tilbeh?rsret til alle typer k?d, fisk eller fjerkr?.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
PERLESPELT 56%, SALATOST 11%, marinade 11% (vand, sukker, krydderier (chili, l?g, hvidl?g, karotter), SOJASAUCE (vand, SOJA, HVEDE, salt), salt, modificeret majsstivelse (E 1422), eddike, gelatine (grise), fortykningsmiddel (E 412), antioxidant (E 330), konserveringsmidler (E 211, E 202)), for?rsl?g 8%, solt?rrede tomater 8%, oliven 6%.

Go to Top