Ingredienser
10,500 kg Oksek?d (16-18% fedt)
4,500 kg Isvand
1,000 kg Mexico Griller FB
0,140 kg Nitritsalt (DK40018)
0,030 kg Profrisk EU
16.17 kg
Læg varer i kurv
OKSEGRILLER
Opskriftnr: 27-0220
Fremstilling
Oksek?det hakkes igennem 3 mm hulskiven.
Det hakkede k?d blandes godt med kogesalt, Profrisk EU og Mexico Griller FB.
Tils?t vandet og ?lt det hele godt sammen.
Stopning
Farsen stoppes i Lammetarme kal. 22/24 (DK99033).
T?rring
Ved 60?C i ca. 25 min.
Rygning
Ved 70?C ca. 30 min.
Kogning
Ved 80?C til en kernetemperatur p? ca. 75?C. Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.
Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 7,5% af det f?rdige produkt.
Oksek?d 70%, vand, salt, HVEDEMEL, kartoffelstivelse, krydderier (persille, paprika, l?g, spidskommen, peber), dextrose, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), stabilisator (E 451), ?rtefibre, ?rteprotein, SOJAPROTEIN, hydrolyseret vegetabilsk protein, konserveringsmiddel (E, 262, E 250), antioxidanter (E 331, E 316, E 300), krydderiekstrakt. I naturtarm.