Ingredienser

3,500 kg Spinat, helbladet, frossen

3,000 kg Lyssejfilet

2,500 kg Frisk pasta, kogt

1,000 kg Fl?de 38%

0,600 kg Dekora?
Marilet Olymp Brilliant

10.6 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

CREMET HVIDL?GSMAR. LYSSEJ P? BUND AF SPINAT OG PASTA

Opskriftnr: 89-0094

Fremstilling
Lad spinaten opt? p? k?l (h?jst +5?C).

Varm spinaten i en gryde sammen med fl?den.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

L?g den kogte kolde friske pasta i bunden af en ovnfast emballage, herp? l?gges den stuvede spinat og lyssejfileten.

Til sidst fordeles den afvejede m?ngde Dekora Marilet Olymp Brilliant henover fisk, pasta og spinat.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 200?C i ca. 20 min.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan serveres som middagsret.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Spinat 33%, LYSSEJFILET 28%, PASTA 24%, FL?DE 9%, marinade 6% (rapsolie (delvis h?rdet), SKUMMETM?LKSPULVER, salt, krydderier (hvidl?g, gurkemeje, persille, l?g), hydrolyseret vegetabilsk protein, sm?raroma).

Go to Top