Ingredienser
5,000 kg Pasta, kogt
4,000 kg Kyllingebryst
0,480 kg Dekora?
Marilet Olymp Brilliant
0,300 kg Gorgonzola
0,160 kg Tomater, solt?rrede
9.94 kg
Læg varer i kurv
CREMET HVIDL?GSMAR. KYLLINGEBRYST P? PASTABUND
Opskriftnr: 98-0025
Fremstilling
Der sk?res et snit i toppen af kyllingebrysterne til fyld, hvorefter de marineres i 320 g Dekora Marilet Olymp Brilliant.
De marinerede kyllingebryster steges i ovn ved 175?C til en kernetemperatur p? 75?C.
Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.
Den kogte kolde pasta vendes i den resterende m?ngde Dekora Marilet Olymp Brilliant og l?gges i bunden af en rund alubakke.
Herp? l?gges de stegte kolde kyllingebryster med snittet opad.
Gorgonzolaen l?gges p? og der pyntes af med solt?rrede tomater.
Tilberedning
Varmes i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 20-25 min.
Er ligeledes velegnet til kuglegrill.
Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres med ?rstidens gr?ntsager.
Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 5% af det f?rdige produkt.
Til 100 g f?rdigvare er anvendt:
PASTA 53 g, kyllingebryst 40 g, marinade 5 g (rapsolie (delvis h?rdet), SKUMMETM?LKSPULVER, salt, krydderier (hvidl?g, gurkemeje, persille, l?g), hydrolyseret vegetabilsk protein, sm?raroma), GORGONZOLA 3 g, solt?rrede tomater 2 g.