Ingredienser

5,000 kg Pasta, kogt

4,000 kg Kyllingebryst

0,480 kg Dekora?
Marilet Olymp Brilliant

0,300 kg Gorgonzola

0,160 kg Tomater, solt?rrede

9.94 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

CREMET HVIDL?GSMAR. KYLLINGEBRYST P? PASTABUND

Opskriftnr: 98-0025

Fremstilling
Der sk?res et snit i toppen af kyllingebrysterne til fyld, hvorefter de marineres i 320 g Dekora Marilet Olymp Brilliant.

De marinerede kyllingebryster steges i ovn ved 175?C til en kernetemperatur p? 75?C.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Den kogte kolde pasta vendes i den resterende m?ngde Dekora Marilet Olymp Brilliant og l?gges i bunden af en rund alubakke.

Herp? l?gges de stegte kolde kyllingebryster med snittet opad.

Gorgonzolaen l?gges p? og der pyntes af med solt?rrede tomater.

Tilberedning
Varmes i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 20-25 min.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres med ?rstidens gr?ntsager.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 5% af det f?rdige produkt.
Til 100 g f?rdigvare er anvendt:
PASTA 53 g, kyllingebryst 40 g, marinade 5 g (rapsolie (delvis h?rdet), SKUMMETM?LKSPULVER, salt, krydderier (hvidl?g, gurkemeje, persille, l?g), hydrolyseret vegetabilsk protein, sm?raroma), GORGONZOLA 3 g, solt?rrede tomater 2 g.

Go to Top