Ingredienser
1,000 kg Grisefilet
0,100 kg Lagetilv?kst
0,030 kg Dekora?Mexico R
1.13 kg
Læg varer i kurv
KRYDDERSPR?NGT GRISEKAM - MEXICO KRYDRET
Opskriftnr: 52-0246
Spr?jtelage/kummelage
10,000 kg Koldt vand
0,500 kg Kogesalt (DK99015)
0,400 kg Nitritsalt (DK40011)
0,600 kg Salfos F Jamaica (I98770)
Fremstilling
Fileten L?gges i lagen ca. 48 timer.
Efter endt saltning vendes oversiden af fileten i den afvejede m?ngde Dekora Mexico R?d.
Vacuumpakkes inden salg.
Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 160?C til en kernetemperatur p? 75?C.
Stegen b?r gennemsteges da den er stiksaltet.
Er ligeledes velegnet til kuglegrill.
Serveringsforslag
Kan serveres med kartoffelsalat og gr?n salat.
Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Grisefilet 88%, vand 9%, salt, krydderier (paprika, l?g, hvidl?g, spidskommen, chili), g?rekstrakt, LAKTOSE, dextrose, stabilisator (E 451), maltodextrin, smagsforst?rker (E 621), antioxidanter (E 316, E 330), salt, rom, krydderiekstrakter, konserveringsmiddel (E 250).