Ingredienser

1,000 kg Grisefilet

0,100 kg Lagetilv?kst

0,030 kg Dekora?Mexico R

1.13 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

KRYDDERSPR?NGT GRISEKAM - MEXICO KRYDRET

Opskriftnr: 52-0246

Spr?jtelage/kummelage
10,000 kg Koldt vand
0,500 kg Kogesalt (DK99015)
0,400 kg Nitritsalt (DK40011)
0,600 kg Salfos F Jamaica (I98770)

Fremstilling
Fileten L?gges i lagen ca. 48 timer.

Efter endt saltning vendes oversiden af fileten i den afvejede m?ngde Dekora Mexico R?d.

Vacuumpakkes inden salg.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 160?C til en kernetemperatur p? 75?C.

Stegen b?r gennemsteges da den er stiksaltet.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan serveres med kartoffelsalat og gr?n salat.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Grisefilet 88%, vand 9%, salt, krydderier (paprika, l?g, hvidl?g, spidskommen, chili), g?rekstrakt, LAKTOSE, dextrose, stabilisator (E 451), maltodextrin, smagsforst?rker (E 621), antioxidanter (E 316, E 330), salt, rom, krydderiekstrakter, konserveringsmiddel (E 250).

Go to Top