Ingredienser

1,500 kg Kartofler med skr?l, halve, forkogte

1,000 kg Cremefraiche 18%

0,400 kg Skyr

0,200 kg Asparges, gr?nne, r

0,150 kg Helbladet spinat

0,150 kg Krydderiblanding Tzatziki

3.4 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

KARTOFFELSALAT MED DILD OG SPINAT

Opskriftnr: 91-0231

Fremstilling
Cremefraiche og skyr blandes med den afvejede m?ngde Krydderiblanding Tzatziki.

Heri kommes de sm? kartofler i halve, gr?nne asparges i sm? stykker samt den friske spinat.

Serveringsforslag
Kan serveres som tilbeh?r til alle typer k?d, fisk eller fjerkr?.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Kartofler 44%, CREMEFRAICHE 29%, SKYR 12%, asparges 6%, spinat 4%, SKUMMETM?LKSPULVER, LAKTOSE, krydderier (hvidl?g, dild, persille), salt, dextrose, smagsforst?rker (E 621), eddike.

Go to Top