Ingredienser
1,500 kg Kartofler med skr?l, halve, forkogte
1,000 kg Cremefraiche 18%
0,400 kg Skyr
0,200 kg Asparges, gr?nne, r
0,150 kg Helbladet spinat
0,150 kg Krydderiblanding Tzatziki
3.4 kg
Læg varer i kurv
KARTOFFELSALAT MED DILD OG SPINAT
Opskriftnr: 91-0231
Fremstilling
Cremefraiche og skyr blandes med den afvejede m?ngde Krydderiblanding Tzatziki.
Heri kommes de sm? kartofler i halve, gr?nne asparges i sm? stykker samt den friske spinat.
Serveringsforslag
Kan serveres som tilbeh?r til alle typer k?d, fisk eller fjerkr?.
Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Kartofler 44%, CREMEFRAICHE 29%, SKYR 12%, asparges 6%, spinat 4%, SKUMMETM?LKSPULVER, LAKTOSE, krydderier (hvidl?g, dild, persille), salt, dextrose, smagsforst?rker (E 621), eddike.