Ingredienser

4,000 kg Kyllingebryst

0,400 kg Bacon i tern u/brusk, u/sv

0,400 kg Dekora?Marilet Hvidl?g/Rosmarin

0,200 kg Ost, revet

0,130 kg Koldt vand til opbl?dning

0,035 kg Paprikasnips Gr?n, 2-3 mm.

0,035 kg Paprikasnips, R?d 2-3 mm.

5.2 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

HVIDL?G/ROSMARIN MAR. FYLDT KYLLINGEBRYST

Opskriftnr: 83-0320

Fremstilling
1 del (66 g) Paprikasnips opbl?des i 2 dele (133 g) koldt vand.

Lad det st? i ca. 15 min. p? k?l (h?jst +5?C) eller til vandet er opsuget.

Der sk?res en lomme i kyllingebrysterne, hvorefter de marineres i den afvejede m?ngde Dekora Marilet Hvidl?g/rosmarin.

Baconternene ristes let p? en pande og afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer, hvorefter de blandes med den revne ost og paprikasnipsene.

Fyldes derefter i kyllingebrysterne, som evt. lukkes med en k?dn?l/tandstik.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 160?C i ca. 25-30 min.

Er ligeledes velegnet til grill.

Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres med kold kartoffelsalat og blandet salat.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Kyllingebryst 77%, marinade 8% (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (hvidl?g, rosmarin, persille, ingef?r, purl?g), salt, sukker, spinat), bacon 7%, OST 4%, paprikasnips 4%.

Go to Top