Ingredienser
4,000 kg Kyllingebryst
0,400 kg Bacon i tern u/brusk, u/sv
0,400 kg Dekora?Marilet Hvidl?g/Rosmarin
0,200 kg Ost, revet
0,130 kg Koldt vand til opbl?dning
0,035 kg Paprikasnips Gr?n, 2-3 mm.
0,035 kg Paprikasnips, R?d 2-3 mm.
5.2 kg
Læg varer i kurv
HVIDL?G/ROSMARIN MAR. FYLDT KYLLINGEBRYST
Opskriftnr: 83-0320
Fremstilling
1 del (66 g) Paprikasnips opbl?des i 2 dele (133 g) koldt vand.
Lad det st? i ca. 15 min. p? k?l (h?jst +5?C) eller til vandet er opsuget.
Der sk?res en lomme i kyllingebrysterne, hvorefter de marineres i den afvejede m?ngde Dekora Marilet Hvidl?g/rosmarin.
Baconternene ristes let p? en pande og afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer, hvorefter de blandes med den revne ost og paprikasnipsene.
Fyldes derefter i kyllingebrysterne, som evt. lukkes med en k?dn?l/tandstik.
Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 160?C i ca. 25-30 min.
Er ligeledes velegnet til grill.
Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres med kold kartoffelsalat og blandet salat.
Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Kyllingebryst 77%, marinade 8% (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (hvidl?g, rosmarin, persille, ingef?r, purl?g), salt, sukker, spinat), bacon 7%, OST 4%, paprikasnips 4%.