Ingredienser

0,400 kg Paprikasauce (G83960), se opskrift p? posen

0,300 kg Okseinderl

0,030 kg ?rter, fine

0,030 kg Bacon i tern u/brusk, u/sv

0,030 kg Guler?dder i tern (blancherede/kolde)

0.79 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

GULLASCH

Opskriftnr: 97-0098

Fremstilling
Paprikasaucen laves efter anvisningen p? posen eller opskrift 95-0041 og afk?les.

Den kolde sauce blandes med okseinderl?r i tern og l?gges i bunden af en ovnfast emballage.

Bakken pyntes af med ?rter, bacon i tern og guler?dder.

Tilberedning
Kunden kommer bakken ind i stegeposen og lukker den med den medf?lgende strip.

Steges i en forvarmet ovn ved 160?C i ca. 45 min.

Serveringsforslag
Kan serveres som middagsret med ris og ?rstidens gr?nt.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 10% af det f?rdige produkt.
Til 100 g f?rdigvare er anvendt:
Paprikasauce 57 g, (FL?DE, vand, maltodextrin, krydderier (paprika, l?g, peber), modificeret majsstivelse (E 1422), hydrolyseret vegetabilsk protein, tomatpulver, salt, sukker, stabilisator (E 415), krydderiekstrakt), okseinderl?r 43 g, bacon 4 g, ?rter 4 g, guler?dder 4 g.

Go to Top