Ingredienser
0,400 kg Paprikasauce (G83960), se opskrift p? posen
0,300 kg Okseinderl
0,030 kg ?rter, fine
0,030 kg Bacon i tern u/brusk, u/sv
0,030 kg Guler?dder i tern (blancherede/kolde)
0.79 kg
Læg varer i kurv
GULLASCH
Opskriftnr: 97-0098
Fremstilling
Paprikasaucen laves efter anvisningen p? posen eller opskrift 95-0041 og afk?les.
Den kolde sauce blandes med okseinderl?r i tern og l?gges i bunden af en ovnfast emballage.
Bakken pyntes af med ?rter, bacon i tern og guler?dder.
Tilberedning
Kunden kommer bakken ind i stegeposen og lukker den med den medf?lgende strip.
Steges i en forvarmet ovn ved 160?C i ca. 45 min.
Serveringsforslag
Kan serveres som middagsret med ris og ?rstidens gr?nt.
Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 10% af det f?rdige produkt.
Til 100 g f?rdigvare er anvendt:
Paprikasauce 57 g, (FL?DE, vand, maltodextrin, krydderier (paprika, l?g, peber), modificeret majsstivelse (E 1422), hydrolyseret vegetabilsk protein, tomatpulver, salt, sukker, stabilisator (E 415), krydderiekstrakt), okseinderl?r 43 g, bacon 4 g, ?rter 4 g, guler?dder 4 g.