Ingredienser

4,000 kg Grisek?d (8-10% fedt)

3,000 kg Griselever, afpudset

2,000 kg Afsv?rede snitter/bugstrimler u/sv

1,000 kg Varm suppe

0,400 kg Ardenner Pat? FB

0,250 kg Cognac, ?gte

0,100 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

0,100 kg Nitritsalt (DK40018)

10.85 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

COGNAC PATE

Opskriftnr: 33-0046

Fremstilling
Snitter og k?d koges m?rt og hakkes igennem 5 mm hulskiven.

Leveren udvandes og hakkes igennem 5 mm hulskiven.

Det kogte k?d og snitter fyldes i lynhakkeren og lynes t?rst nogle omgange.

Krydderiblandingen, alt saltet samt den varme suppe iblandes.

Til sidst tils?ttes det hakkede lever og cognac.

Der lynes til ?nskede finhed er opn?et.

Bagning
Patemassen fyldes i Flexi-box Laval (DK98202) og bages i vandbad ved 100?C til en kernetemperatur p? 75?C.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Efter afk?ling pyntes pat?en med passende garniture og sky.

Serveringsforslag
Serveres koldt som p?l?g p? div. br?dtyper.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 8% af det f?rdige produkt.
Grisek?d 51%, griselever 30%, suppe (afkog fra k?d og fedt), grisek?dssnitter, cognac 3%, salt, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), dextrose, krydderier (l?g, muskat, merian), kartoffelstivelse, hydrolyseret vegetabilsk protein, ?rtefibre, konserveringsmiddel (E 250).

Go to Top