Ingredienser

3,300 kg Griselever, afpudset

3,000 kg Snitter u/sv

2,700 kg Brystfl?sk u/sv?r og ben

1,000 kg Varm suppe

0,200 kg Bondemandens Leverp?lse m/ristede l

0,100 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

0,100 kg Nitritsalt (DK40018)

0,060 kg OPTIMIX, Emulgator E471 (M7750)

0,010 kg Vita-Rot (I42700)

10.47 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

BONDEMANDENS LEVERP?LSE

Opskriftnr: 31-0009

Fremstilling
Leveren rensk?res, skylles og hakkes gennem 8 mm hulskiven.

K?det sk?res i passende stykker og koges m?rt (kernetemperatur 65?C), hvorefter det hakkes gennem 3 mm hulskiven.

OPTIMIX piskes sammen med den varme suppe og blandes med det hakkede k?d.

Ibland de resterende krydderier og alt saltet.

Tils?t det hakkede lever og bland det hele godt.

Stopning
Farsen stoppes i valgfri kogetarm af passende kaliber.

Kogning
Ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C.

Afk?les f?rst i lunkent og derefter i koldt vand fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 0% af det f?rdige produkt.
Griselever 32%, grisek?dssnitter, grisek?d 26%, suppe (afkog fra k?det), salt, krydderier (merian, peber, ingef?r), toastl?g, emulgator (E 471), dextrose, antioxidant (E 300), hydrolyseret vegetabilsk protein, konserveringsmiddel (E 250).


Go to Top