Ingredienser
0,400 kg Paprikasauce (G83960), se opskrift p? posen
0,250 kg Okseinderl
0,075 kg Cocktailp?lser
0,040 kg Paprika i strimler, syltede
0,025 kg Champignon i skiver, dr?net
0.79 kg
Læg varer i kurv
STROGANOFF
Opskriftnr: 97-0097
Fremstilling
Paprikasaucen laves efter anvisningen p? posen eller opskrift 95-0041 og afk?les.
Den kolde sauce blandes med okseinderl?r i strimler og l?gges i bunden af en ovnfast emballage.
Bakken pyntes af med cocktailp?lser, syltede paprika i strimler og champignon i skiver.
Tilberedning
Kunden kommer bakken ind i stegeposen og lukker den med den medf?lgende strip.
Steges i en forvarmet ovn ved 160?C i ca. 45 min.
Serveringsforslag
Kan serveres som middagsret med ris og ?rstidens gr?nt.
Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 10% af det f?rdige produkt.
Paprikasauce (FL?DE, vand, maltodextrin, krydderier (paprika, l?g, peber), modificeret majsstivelse (E 1422), hydrolyseret vegetabilsk protein, tomatpulver, salt, sukker, stabilisator (E 415), krydderiekstrakt), okseinderl?r 35%, cocktailp?lser, syltede paprika, syltede champignon.