Ingredienser

0,400 kg Paprikasauce (G83960), se opskrift p? posen

0,250 kg Okseinderl

0,075 kg Cocktailp?lser

0,040 kg Paprika i strimler, syltede

0,025 kg Champignon i skiver, dr?net

0.79 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

STROGANOFF

Opskriftnr: 97-0097

Fremstilling
Paprikasaucen laves efter anvisningen p? posen eller opskrift 95-0041 og afk?les.

Den kolde sauce blandes med okseinderl?r i strimler og l?gges i bunden af en ovnfast emballage.

Bakken pyntes af med cocktailp?lser, syltede paprika i strimler og champignon i skiver.

Tilberedning
Kunden kommer bakken ind i stegeposen og lukker den med den medf?lgende strip.

Steges i en forvarmet ovn ved 160?C i ca. 45 min.

Serveringsforslag
Kan serveres som middagsret med ris og ?rstidens gr?nt.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 10% af det f?rdige produkt.
Paprikasauce (FL?DE, vand, maltodextrin, krydderier (paprika, l?g, peber), modificeret majsstivelse (E 1422), hydrolyseret vegetabilsk protein, tomatpulver, salt, sukker, stabilisator (E 415), krydderiekstrakt), okseinderl?r 35%, cocktailp?lser, syltede paprika, syltede champignon.

Go to Top