Ingredienser
2,400 kg Wokblanding Catering Engros 67908
1,600 kg Grisefilet
0,400 kg Ost, revet
0,240 kg Dekora?
Marilet Olymp Brilliant
0,040 kg Dekora?Marilet R?d Pesto (I36200)
4.68 kg
Læg varer i kurv
FYLDTE KOTELETTER PÃ BUND AF CREMET HVIDLÃGS MAR. GRÃNTSAGER
Opskriftnr: 73-1091
Fremstilling
Svinefileten udskæres i koteletter med en lomme i hver.
Den revne ost blandes med den afvejede mængde Dekora Marilet Rød Pesto og fyldes derefter i koteletterne.
De rustikke grøntsager blandes med den afvejede mængde Dekora Marilet Olymp og fyldes i bunden af en ovnfast emballage, hvorpå de fyldte koteletter lægges.
Antal salgsenheder
Opskriften er beregnet til 8 salgsbakker.
Tilberedning
Kunden kan evt. tilsætte fløde til retten, før tilberedning.
Steges i en forvarmet ovn ved 175°C i ca. 30-35 min. eller til kødet er gennemstegt.
Er ligeledes velegnet til kuglegrill.
Serveringsforslag
Serveres med frisk pasta.
Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Marinerede grøntsager 56%, (hvidkÃ¥l, gulerødder, rødløg, porre, rapsolie (delvis hærdet), SKUMMETMÃLKSPULVER, salt, krydderier (hvidløg, gurkemeje, persille, løg), hydrolyseret vegetabilsk protein, smøraroma), svinekoteletter 34%, marineret OST 10% (OST, rapsolie (delvis hærdet), olivenolie, krydderier (basilikum, hvidløg, chili), tomat, OST, salt, krydderiekstrakter).