Ingredienser

2,400 kg Wokblanding Catering Engros 67908

1,600 kg Grisefilet

0,400 kg Ost, revet

0,240 kg Dekora?
Marilet Olymp Brilliant

0,040 kg Dekora?Marilet R?d Pesto (I36200)

4.68 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

FYLDTE KOTELETTER PÅ BUND AF CREMET HVIDLØGS MAR. GRØNTSAGER

Opskriftnr: 73-1091

Fremstilling
Svinefileten udskæres i koteletter med en lomme i hver.

Den revne ost blandes med den afvejede mængde Dekora Marilet Rød Pesto og fyldes derefter i koteletterne.

De rustikke grøntsager blandes med den afvejede mængde Dekora Marilet Olymp og fyldes i bunden af en ovnfast emballage, hvorpå de fyldte koteletter lægges.

Antal salgsenheder
Opskriften er beregnet til 8 salgsbakker.

Tilberedning
Kunden kan evt. tilsætte fløde til retten, før tilberedning.

Steges i en forvarmet ovn ved 175°C i ca. 30-35 min. eller til kødet er gennemstegt.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Serveres med frisk pasta.

Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Marinerede grøntsager 56%, (hvidkål, gulerødder, rødløg, porre, rapsolie (delvis hærdet), SKUMMETMÆLKSPULVER, salt, krydderier (hvidløg, gurkemeje, persille, løg), hydrolyseret vegetabilsk protein, smøraroma), svinekoteletter 34%, marineret OST 10% (OST, rapsolie (delvis hærdet), olivenolie, krydderier (basilikum, hvidløg, chili), tomat, OST, salt, krydderiekstrakter).

Go to Top