Ingredienser

8,250 kg Lammek?d, hakket (16-18% fedt)

0,880 kg Isvand

0,450 kg Oliven, sorte, u/sten

0,450 kg Salatost i tern

0,100 kg Dekora®Shish Kebab Antisaft

0,090 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

0,090 kg Nitritsalt (DK40018)

0,070 kg Lynprofi FC 7 (I09090)

10.38 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

LAMMEGRILLPØLSE MED OLIVEN OG SALATOST

Opskriftnr: 29-0016

Fremstilling
Lammekødet hakkes igennem 5 mm hulskiven.

De sorte oliven hakkes groft.

Alle ingredienser blandes grundigt.

Stopning
Farsen fyldes i Lammetarme kal. 22/24 (DK99033).

Tørring
Ved 45°C i ca. 20 min.

Rygning
Ved 70°C i ca. 30 min. eller til den ønskede farve er opnået.

Kogning
Ved 80°C til en kernetemperatur på 75°C.

Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind på 7,5% af det færdige produkt.
Lammekød 86%, oliven 5%, SALATOST 5% (MÆLK, salt, mælkesyrekultur, mikrobiel løbe, lipase), salt, krydderier (hvidløg, peber, spidskommen, løg, chili, persille), dextrose, hydrolyseret vegetabilsk protein, stabilisator (E 451), coated citronsyre (E 330, palmeolie), antioxidant (E 301), krydderiekstrakter, konserveringsmiddel (E 250). i naturtarm.

Go to Top