Ingredienser

1,000 kg Skinkeinderl

0,030 kg Dildspidser Clean Tec

0,025 kg Profrisk Optimal, Flydende (I67970)

0,020 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

0,010 kg Nitritsalt (DK40018)

0,005 kg Natriumascorbat E 301

1.09 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

GRAVAD SKINKE OPTIMAL

Opskriftnr: 59-0044

Fremstilling
Salt og Natriumascorbat blandes.

Skinkeinderlårene gnides godt med blandingen, hvorefter de vakuumpakkes sammen med den afvejede mængde Profrisk Optimal og lægges på køl (højst +5°C).

Vendes med jævne mellemrum under saltningstiden på 8 dage.

Modning
De saltede skinkeinderlår tages ud af vakuumposen og vendes i Dildspidser.

Lægge til modning i kølerum i 4-5 dage inden de igen vakuumpakkes.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind på 30% af det færdige produkt.
Til 100 g færdigvare er anvendt:
Skinkeinderlår 131 g, salt, dild, surhedsregulerende middel (E 325, E 262), antioxidant (E 301), konserveringsmiddel (E 250).

Go to Top