Ingredienser

0,500 kg Kyllingek?d i tern eller strimler

0,500 kg Svampepande

0,300 kg Champignon, frisk

0,200 kg Spinat, helbladet, frossen

1.5 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

KYLLINGEPANDE MED SVAMPE

Opskriftnr: 84-0088

Fremstilling
Kyllingekød i tern eller strimler, blandes med Svampepande, champignon i kvarte og den optøede spinat.

Tilberedning
Retten brunes af i lidt fedtstof på en pande.

Tilsæt fløde eller lignende og lad retten simre til kødet er gennemstegt og mørt.

Serveringsforslag
Kan serveres med rissalat og lun baguette.

Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Kyllingekød 33%, sauce 33% (vand, grøntsager (champignon, løg), rapsolie, MÆLKEPULVER, hydrolyseret vegetabilsk protein, salt, modificeret majsstivelse (E 1422), gelatine (svine), syre (E 260, E 330) stabilisatorer (E 412, E 415), konserveringsmidler (E 202, E 211), smøraroma), friske champignon 20%, spinat 13%.

Go to Top