Ingredienser
0,500 kg Kyllingek?d i tern eller strimler
0,500 kg Svampepande
0,300 kg Champignon, frisk
0,200 kg Spinat, helbladet, frossen
1.5 kg
Læg varer i kurv
KYLLINGEPANDE MED SVAMPE
Opskriftnr: 84-0088
Fremstilling
Kyllingekød i tern eller strimler, blandes med Svampepande, champignon i kvarte og den optøede spinat.
Tilberedning
Retten brunes af i lidt fedtstof på en pande.
Tilsæt fløde eller lignende og lad retten simre til kødet er gennemstegt og mørt.
Serveringsforslag
Kan serveres med rissalat og lun baguette.
Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Kyllingekød 33%, sauce 33% (vand, grøntsager (champignon, løg), rapsolie, MÃLKEPULVER, hydrolyseret vegetabilsk protein, salt, modificeret majsstivelse (E 1422), gelatine (svine), syre (E 260, E 330) stabilisatorer (E 412, E 415), konserveringsmidler (E 202, E 211), smøraroma), friske champignon 20%, spinat 13%.