Ingredienser

1,000 kg Fl?de 38%

0,600 kg H?nsek?d, kogt

0,500 kg Aspargessnitter i lage, dr?net

0,300 kg Aspargesvand

0,080 kg Dekora®Hvid Sauce FB

2.48 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

HØNS I ASPARGES

Opskriftnr: 95-0021

Fremstilling
Fløde, aspargesvand og Dekora Hvid Sauce FB blandes og koges op.

Hønsekød og aspargessnitter tilsættes og retten småsimrer indtil kødet er gennemvarmet.

Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.

Tilberedning
Varmes i en gryde og fyldes i varme sprøde tarteletter.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind på 5% af det færdige produkt.
Fløde, hønsekød 26%, aspargessnitter 21%, aspargesvand, modificeret majsstivelse (E 1422), SKUMMETMÆLKSPULVER, gærekstrakt, salt, krydderier (løg, peber), stabilisator (E 415), antioxidant (E 330).

Go to Top