Ingredienser
1,000 kg Fl?de 38%
0,600 kg H?nsek?d, kogt
0,500 kg Aspargessnitter i lage, dr?net
0,300 kg Aspargesvand
0,080 kg Dekora®Hvid Sauce FB
2.48 kg
Læg varer i kurv
HÃNS I ASPARGES
Opskriftnr: 95-0021
Fremstilling
Fløde, aspargesvand og Dekora Hvid Sauce FB blandes og koges op.
Hønsekød og aspargessnitter tilsættes og retten småsimrer indtil kødet er gennemvarmet.
Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.
Tilberedning
Varmes i en gryde og fyldes i varme sprøde tarteletter.
Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind på 5% af det færdige produkt.
Fløde, hønsekød 26%, aspargessnitter 21%, aspargesvand, modificeret majsstivelse (E 1422), SKUMMETMÃLKSPULVER, gærekstrakt, salt, krydderier (løg, peber), stabilisator (E 415), antioxidant (E 330).