Ingredienser
0,500 kg Koldt vand
0,500 kg Oksek?d, hakket (9-15% fedt)
0,120 kg K?dsauce - Den Knaldgoe
1.12 kg
Læg varer i kurv
BOLOGNESE
Opskriftnr: 97-0079
Fremstilling
Oksek?det brunes i en gryde, herefter tils?ttes K?dsauce FB - Den Knaldgo'e og vandet.
Lad saucen sm?simre i ca. 10 min. under omr?ring.
Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.
Tilberedning
Opvarmes i en gryde eller mikroovn.
Serveringsforslag
Kan serveres med ris.
Ingredienser:
Er beregnet udfra et svind p? 10% af det f?rdige produkt.
Oksek?d 50%, vand, krydderier (paprika, l?g, persille, hvidl?g, oregano, basilikum, peber), tomatpulver, salt, sukker, kartoffelstivelse, modificeret majsstivelse (E 1422), modificeret kartoffelstivelse (E 1412), guler?dder, hydrolyseret vegetabilsk protein, porrer, stabilisator (E 412), krydderiekstrakt.