Ingredienser

0,500 kg Koldt vand

0,500 kg Oksek?d, hakket (9-15% fedt)

0,120 kg K?dsauce - Den Knaldgoe

1.12 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

BOLOGNESE

Opskriftnr: 97-0079

Fremstilling
Oksek?det brunes i en gryde, herefter tils?ttes K?dsauce FB - Den Knaldgo'e og vandet.

Lad saucen sm?simre i ca. 10 min. under omr?ring.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Tilberedning
Opvarmes i en gryde eller mikroovn.

Serveringsforslag
Kan serveres med ris.

Ingredienser:
Er beregnet udfra et svind p? 10% af det f?rdige produkt.
Oksek?d 50%, vand, krydderier (paprika, l?g, persille, hvidl?g, oregano, basilikum, peber), tomatpulver, salt, sukker, kartoffelstivelse, modificeret majsstivelse (E 1422), modificeret kartoffelstivelse (E 1412), guler?dder, hydrolyseret vegetabilsk protein, porrer, stabilisator (E 412), krydderiekstrakt.

Go to Top