Ingredienser

2,000 kg Grisefilet

0,320 kg Koldt vand til opbl?dning

0,250 kg Dekora?Marilet Kryddersennep

0,200 kg Koldt vand til tendinlage

0,080 kg ?blegranulat

0,080 kg Bacon i skiver

0,020 kg Tendin Indasia (G23620)

2.95 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

KRYDDERSENNEP MAR. GRISEFILET MED ?BLE FYLD (TD)

Opskriftnr: 73-1124

Fremstilling
Grisefileten fl?kes ud.

Tendin og koldt vand blandes og fyldes i en vakuumpose sammen med k?det.

Posen vakuumlukkes og l?gges p? k?l (h?jst +5?C), hvor den masseres/vendes med j?vne mellemrum til k?det har opsuget tendinlagen.

K?det marineres i den afvejede m?ngde Dekora Marilet Kryddersennep.

1 del (80 g) ?blegranulat opbl?des i 4 dele (320 g) koldt vand.

Lad henst? p? k?l (h?jst +5?C) i ca. 2 timer eller til vandet er opsuget.

Den marinerede grisefilet fyldes derefter med det opbl?dte ?blegranulat og rulles sammen.

Bacon i skiver l?gges ovenp? og stegen sn?rres.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 60 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan serveres med fl?dekartofler og blandet salat.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Grisefilet 75% (grisefilet, vand, salt, sukker, konserveringsmiddel (E 262), antioxidanter (E 301, E 331)), ?ble 14%, marinade 8% (rapsolie (delvis h?rdet), SENNEP, salt, krydderier (gurkemeje, paprika, persille, oregano, SELLERI), g?rekstrakt, sukker, eddike, krydderiekstrakter), bacon 2%.

Go to Top