Ingredienser
2,000 kg Grisefilet
0,320 kg Koldt vand til opbl?dning
0,250 kg Dekora?Marilet Kryddersennep
0,200 kg Koldt vand til tendinlage
0,080 kg ?blegranulat
0,080 kg Bacon i skiver
0,020 kg Tendin Indasia (G23620)
2.95 kg
Læg varer i kurv
KRYDDERSENNEP MAR. GRISEFILET MED ?BLE FYLD (TD)
Opskriftnr: 73-1124
Fremstilling
Grisefileten fl?kes ud.
Tendin og koldt vand blandes og fyldes i en vakuumpose sammen med k?det.
Posen vakuumlukkes og l?gges p? k?l (h?jst +5?C), hvor den masseres/vendes med j?vne mellemrum til k?det har opsuget tendinlagen.
K?det marineres i den afvejede m?ngde Dekora Marilet Kryddersennep.
1 del (80 g) ?blegranulat opbl?des i 4 dele (320 g) koldt vand.
Lad henst? p? k?l (h?jst +5?C) i ca. 2 timer eller til vandet er opsuget.
Den marinerede grisefilet fyldes derefter med det opbl?dte ?blegranulat og rulles sammen.
Bacon i skiver l?gges ovenp? og stegen sn?rres.
Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 60 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C.
Er ligeledes velegnet til kuglegrill.
Serveringsforslag
Kan serveres med fl?dekartofler og blandet salat.
Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Grisefilet 75% (grisefilet, vand, salt, sukker, konserveringsmiddel (E 262), antioxidanter (E 301, E 331)), ?ble 14%, marinade 8% (rapsolie (delvis h?rdet), SENNEP, salt, krydderier (gurkemeje, paprika, persille, oregano, SELLERI), g?rekstrakt, sukker, eddike, krydderiekstrakter), bacon 2%.