Ingredienser

3,000 kg Grisek?d (8-10% fedt)

3,000 kg Griselever, afpudset

3,000 kg Snitter u/sv

1,000 kg Varm suppe

0,370 kg Hvidl?gspat? FB

0,100 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

0,100 kg Nitritsalt (DK40018)

10.57 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

HVIDL?GSPATE

Opskriftnr: 33-0013

Fremstilling
Snitter og k?d koges ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C.

Leveren vandes ud, og hakkes p? 3 mm skiven.

Det kogte k?d/snitter hakkes p? 3 mm skiven.

 Heri blandes krydderiblandingen, alt saltet samt den varme suppe.

Til sidst r?res den hakkede lever i massen.

Bagning
Patemassen fyldes i pateforme og bages i vandbad ved 100?C til en kernetemperatur p? 75?C.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Efter afk?ling pyntes pateen med passende garniture og sky.

Serveringsforslag
Serveres koldt som p?l?g p? div. br?dtyper.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 8% af det f?rdige produkt.
Grisek?d 39%, griselever 31%, grisek?dssnitter, suppe (afkog fra k?d og fedt), salt, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), dextrose, krydderier (hvidl?g, SENNEP, peber, ingef?r), LAKTOSE, kartoffelstivelse, HVEDEFIBRE, g?rekstrakt, konserveringsmiddel (E 250).

Go to Top